Het nieuwe jaar met nieuwe doelen.

Geplaatst: 22 december 2015 in Uncategorized

Nog 9 dagen en dan is 2015 weer voorbij. Dit jaar is sportief gezien misschien niet mijn beste jaar wat ik gehad hebt, maar interessant was het wel.Ten eerste werd ik door Hans gevraagd  om als begeleiding mee te gaan naar de Celtman als begeleidings- team. Dit houdt in hem met de wissels helpen met omkleden, zorgen dat hij genoeg eten en drinken kreeg onder het fietsen en de laatste 24 km meelopen in het gebergte. Het werd een trip om nooit te vergeten, wat een mooi land is Schotland toch.

http://cxtri.com/

De rest van het jaar getraind met de jongens Michel, Peerke, Robke en Hans om in oktober de Beartrail te kunnen doen. Helaas heb ik door een blessure aan mijn peesplaat niet kunnen trainen zoals ik wilde en merkte ik met de Beartrail dat ik helaas te weinig getraind had, maar het was wel een ervaring die ik ook niet zou willen missen.

Het belangrijkste voor mij is om dit jaar blessure vrij door te komen. Ik vind trailrunning wel een hele leuke uitdaging en ik wil me hierin toch wat meer gaan verdiepen. Een echte planning heb ik nog niet gemaakt maar dat er een paar trail runs in voorkomen is wel te verwachten. Ik wil het nieuwe jaar in ieder geval met een trainingsschema starten dat ik eind april een 60 km wedstrijd kan lopen als alles goed gaat. in ieder geval wil ik 5 juni meedoen aan de Brabantse wal Marathon. 22 januari komen we bij elkaar om te bespreken wat de doelen voor dit jaar zijn. Dus dat wachten we maar even af.

Ik wil hierbij iedereen fijne feestdagen wensen en een goed uiteinde en een sportief 2016.

http://www.debrabantsewalmarathon.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s